Produsele se pot cumpara doar in magazinele noastre. NU MAI PRELUAM COMENZI ONLINE

Despre

Magazinele Maxx au aparut pe piata bacauana din 2002 si se numara printre magazinele cu cea mai mare diversitate de articole de imbracaminte si accesorii pentru barbati din tara. Magazinele se adreseaza barbatilor intre 13 si 45 de ani cu o situatie materiala medie. Incepand din decembrie 2007 magazinele Maxx se adreseaza si persoanelor cu posibilitati materiale mai reduse si se mandresc cu cele mai bune preturi din Romania.

Localizarea magazinelor noastre este foarte convenabila fiind situate in 2 pozitii ultracentrale: Maxx 1 Piata centrala, Maxx 2 vis-a-vis de Primaria Bacau.

Avantajul cumparaturilor efectuate din magazinele noastre este de unicitate in orasul Bacau, deoarece se pot returna produsele cumparate chiar si dupa 3 zile, indiferent de motiv.
In fiecere vineri dimineata stocul de marfa se innoieste in proportie de 20% pana la 80%.

La Magazinele Maxx sunt reduceri de pret intre 20% si 80%, indiferent de anotimp sau sezon in orice zi, saptamana, sau luna a anului, la diferite produse in lichidare de stoc. Produsele la oferta cu preturi promotionale nu lipsesc din magazine in nici un sezon, si sunt afisate distinct pe bannere generoase.

Personalul nostru este specializat si instruit pentru a va oferi servicii de cea mai buna calitate.

Fiecare magazin are un depozit auxiliar de marfa interior, pentru a asigura o gama larga de culori si marimi la fiecare model expus.

In functie de sezon, vara sau iarna, exista pe stoc minim: 100 modele de pulovere, 60 modele de hanorace, 25 modele de jachete, 6 modele cojoace, 40 modele tricouri, 50 modele jeans, 10 modele pantaloni, 20 modele camasi, 5 modele sacouri, 4 modele traininguri si sute de accesorii unice in fiecare magazin.