Produsele se pot cumpara doar in magazinele noastre. NU MAI PRELUAM COMENZI ONLINE

Despre

Magazinul MAXX 1 a aparut pe piata bacauana din 2002 si se numara printre magazinele cu cea mai mare diversitate de articole de imbracaminte si accesorii pentru barbati din tara. Magazinul se adreseaza barbatilor intre 13 si 45 de ani cu o situatie materiala medie. Incepand din decembrie 2007 magazinul MAXX 1 se adreseaza si persoanelor cu posibilitati materiale mai reduse si se mandresc cu cele mai bune preturi din Romania.

Localizarea magazinului nostru este foarte convenabil, fiind situat in pozitie ultracentrala: MAXX 1 Piata centrala.

Avantajul cumparaturilor efectuate din magazinul nostru este de unicitate in orasul Bacau, deoarece se pot returna produsele cumparate chiar si dupa 15 zile, indiferent de motiv.
In fiecere vineri dimineata stocul de marfa se innoieste in proportie de 20% pana la 80%.

La Magazinul MAXX 1 sunt reduceri de pret intre 20% si 80%, indiferent de anotimp sau sezon in orice zi, saptamana, sau luna a anului, la diferite produse in lichidare de stoc. Produsele la oferta cu preturi promotionale nu lipsesc din magazine in nici un sezon, si sunt afisate distinct pe bannere generoase.

Personalul nostru este specializat si instruit pentru a va oferi servicii de cea mai buna calitate.

Magazinul are un depozit auxiliar de marfa interior, pentru a asigura o gama larga de culori si marimi la fiecare model expus.

In functie de sezon, vara sau iarna, exista pe stoc minim: 100 modele de pulovere, 60 modele de hanorace, 25 modele de jachete, 6 modele cojoace, 40 modele tricouri, 50 modele jeans, 10 modele pantaloni, 20 modele camasi, 5 modele sacouri, 4 modele traininguri si sute de accesorii unice in  magazin.