Produsele se pot cumpara doar in magazinele noastre. NU MAI PRELUAM COMENZI ONLINE

Termeni si conditii

Datele de identificare ale comerciantului

S.C. MAXX Euforia. cu sediul in Str. 1 Mai 2 A 2, Bacau, Romania, vis-a-vis de Primaria Bacau si inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J04/1385/2016 atribut fiscal 36734032

Modalitati de achizitionare a produselor.

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).

Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.
Imaginile produselor sunt prezentate in cadrul magazinului online cu titlu de exemplu si pot fi diferite fata de produsele livrate  prin culoare, accesorii, aspect, etc.

Modalitati de plata

1. Transfer bancar

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.  – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.  – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Plata cash ramburs la curier DPD Romania.

Dreptul de retragere

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 30 zile.

Conform legislatiei in vigoare, perioada de retragere expira dupa 14 zile începand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor.

Astfel conform legislatiei in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul prin cerere de retur ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea sa. In mod voluntar, S.C. MAXX GRUP S.R.L. va ofera posibilitatea de a returna produsul intr-o perioada mai mare decat cea impusa de lege, respectiv in 30 de zile calendaristice. In cazul renuntarii la cumparare in termenul de 16 de zile oferit suplimentar , deci dupa cele 14 zile prevazute de lege, returul va fi acceptat doar in cazul in care produsul/produsele se afla in stare de nou.

Produsele ce prezinta urme de folosire/uzura nu vor fi acceptate decat in masura in care dumneavoastra va asumati integral costurile aducerii acestora in stare de nou.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa online, e-mail. In acest scop, puteti folosi formularul de retur selectand optiunea „Doresc sa returnez un produs”. Folosirea lui nu este insa obligatorie.

Va rugam sa returnati produsul in aceeasi stare in care a fost livrat (in cutia originala a produsului cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Orice defect vizibil constatat de operatorii S.C. MAXX GRUP S.R.L. in cazul produselor returnate, nu pot fi asumate de S.C. MAXX GRUP S.R.L. pentru expeditiile prin curier, in cazul in care nu ne-ati informat cu privire la existenta acestora in termen de maxim 24 de ore de la receptie, decat in cazul in care producerea acestora era inevitabila in determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produsului.

Asadar, in cazul in care produsul nu este returnat in starea in care a fost livrat impreuna cu accesoriile incluse sau prezinta vicii vizibile cu ochiul liber ce nu sunt precizate in procesul verbal incheiat cu agentul curier la momentul receptiei sau  despre care nu ne-ati informat in termen de maxim 24 de ore de la receptie, consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu poate fi descurajanta pentru consumatori in a-si exercita dreptul de retragere.

Daca produsul sufera deteriorari pentru care consumatorul este responsabil, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului  pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G. 34/2014.

Contravaloarea costului direct al transportului pentru returul produsului va fi suportata de dumneavoastra, urmand ca aceasta sa fie achitata la expedierea coletului direct agentului companiei de curierat la tariful standard perceput de firma de curierat pentru expeditia respectiva.

Tariful expeditiei se poate calcula pe site-ul curierului. Va rugam sa utilizati pentru returnare compania Urgent Cargus sau DPD ca recomandare dar nu este obligatoriu.

Produsul pe care doriti sa il returnati va fi expediat catre punctul nostru de lucru din Str. Marasesti Nr. 11, Bacau, Romania, vis-a-vis de Primaria Bacau.

Rambursarea banilor catre dumneavoastra se va realiza imediat ce se va receptiona fizic produsele la vanzator, prin transfer bancar, direct in contul persoanei ce este mentionata la rubirica „Beneficiar” pe factura in baza careia a fost achizitionat produsul.

​PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, modificată și completată, și legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții în sectorul comunicațiilor electronice, maxx.com.ro are obligația de prelucra datele personale furnizate de utilizatori în condiții de siguranță şi numai pentru scopurile specificate.

Motivele colectării datelor cu caracter personal sunt: gestiunea economico-financiară, reclama, marketingul, publicitatea, statistica, serviciile de comunicații electronice, informarea clientului privind situația contului său de pe maxx.com.ro , informarea clienților și starea comenzilor.
In urma consimtământului dvs. Expres puteți primi comunicari comerciale despre oferte promoționale, discounturi, concursuri sau informații despre produsele și serviciile noastre prin intermediul poștei sau prin mijloace electronice.
Aveți dreptul de a solicita in mod gratuit accesarea, modificarea, ștergerea datelor dvs. Personale în orice moment. Pentru aceasta, ne puteți, de asemenea, contacta prin intermediul formularului de contact de pe site.
Completarea de către utilizator a formularelor de pe site echivalează cu acceptarea necondiționată a includerii acestor date în baza de date maxx fashion group și a utilizării şi prelucrării acestora de către maxx.com.ro, afiliați și colaboratori, pentru desfășurarea activităților enumerate mai sus, inclusiv, dar nelimitânduse la furnizorii de sevicii de marketing, curierat şi servicii de plată.

Certificat de garantie

S.C. MAXX GRUP S.R.L. declara pe proprie raspundere ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale fabricantilor, fapt atestat prin certificatele de calitate emise de producatori.

Modalitati de asigurare a garantiei:

Garantia se acorda pentru produsele comercializate S.C. MAXX GRUP S.R.L. ale caror instructiuni de utilizare au fost respectate intocmai. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare cat si a interventiei neautorizate asupra acestora.

Orice reclamatie va fi insotita de datele de indentificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), de certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat in instructiunile de utilizare ale produsului.

Pentru a evita deteriorarea produselor pe transport este recomandat sa le impachetati adecvat, daca este posibil in ambalajul original.

Dumneavoastra trebuie sa sunati la curier pentru ridicarea coletului sau puteti sa il duceti personal la sediu. Produsele se trimit catre sediul S.C. MAXX GRUP S.R.L..

In cazul in care doriti sa trimiteti coletul cu alta firma de curierat, este recomandat sa ne anuntati in prealabil. In acest caz costurile de transport vor fi suportate de dumneavoastra.

Politica de confidentialitate

Această politică se referă la modul în care utilizăm informațiile personale. Luăm în serios intimitatea dumneavoastra și vom lua toate măsurile pentru a va proteja informațiile personale. Orice informație cu caracter personal primita va fi utilizata doar pentru a îndeplini comanda, și poate fi utilizată în scopuri analitice interne. Nu vom vinde sau redistribui informațiile dvs. pentru oricine.

S.C. MAXX GRUP S.R.L. ISI REZERVĂ DREPTUL DE A ACTUALIZA SAU MODIFICA TERMENII ŞI CONDIŢIILE ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ O NOTIFICARE PREALABILĂ.

S.C. MAXX GRUP S.R.L.

Str. Marasesti Nr. 11
Bacau, Romania
vis-a-vis de Primaria Bacau